12 Aralık 2008

Juande Ramos: "Açık bir favori yok" | El Clasico'ya doğru...

Cumartesi gecesi TSİ 23.00'te başlayacak olan dev karşılaşma için heyecan yükselirken Real Madrid'in çiçeği burnunda teknik direktörü takımın üzerindeki stresi atma çalışmalarına çoktan başladı. Görevine son verilen Schuster'in Barcelona'dan korkan tarzdaki açıklamalarından sonra Juande Ramos ise El Clasico için "Bu tip maçların açık bir favorisi olmaz" açıklaması yaptı. "Takım iyi durumda ve kendine güveniyor, bu da bizim kazanmamızı sağlayabilir. Futbolcular çok arzulu" ifadesinde bulundu.

Basın toplantısında "Barca karşısında 5 savunmayla çıkmayacağız. Yine 4'lü savunmayla oynayacağız ama sadece ben ve oyuncularım nasıl oynayacağımızı biliyor" diyerek taktiği hakkında üstü kapalı konuştu. Korkak bir oyun oynamayacaklarının da sinyallerini verdi.

Barcelona'nın Guardiola yöneteminde oynadığı futbolu yüceltirken "Hiçbir takım yenilmez değil. Barcelona mükemmel oynuyor, tüm hatları çok iyi çalışıyor ama kazanmak için oynayacağız" açıklamasını yaptı Ramos.

Maç Cumartesi gecesi saat 23.00'te NTV'den naklen yayınlanacak. Herkes ekran başında bir kez daha El Clasico'ya tanıklık edecek. Yine büyük bir maç olacak. Çoğu kişinin beklediği Ahmet Çakar'ın deyişiyle "tecavüz" olur mu olmaz mı yarın belli olacak...

0 Yorum...: