17 Aralık 2008

Gökhan Emreciksin? Deivid, Kazım, Burak, Ali?


Önce FoxTV medya maymununlarını topladığı programda duyurdu. Ardındna basında çoğu kaynakta Fenerbahçe'nin Gökhan'la anlaştığı duyuruldu. Ben bu habere inanmak istemediğimden "eğer" kelimesiyle başlamak istiyorum. Eğer bu transfer doğruysa sol kulvar için Carlos, Vederson, Uğur ile sadece 3 seçenek varken ve sağ kulvar için (Deivid, Kazım, Burak, Ali, Gökhan, Önder) 6 isim sayabiliyorken Gökhan Emreciksin'i alıp sağ kulvar için 7. , sağ açık için de 5. isim olarak takıma katmak anlamsızın da anlamsızı. Uzaktan şutları iyi diye mi yapılıyor acaba bu transfer, şüphelerim var.

Umarım bu transfer bu ortamda gerçekleşmez. Burak, Ali gider yerine Gökhan gelirse kabulümdür, ikisinden de faydalı olur o kesin zira ikisi hiçbir şey vermediler. Ama bu şartlarda alınması anlamsız bir trasfer olarak daha yönetimin hanesine yazılır.

Şu anda Fenerbahçe'nin işine yarayacak, alması gereken iki adam var.Birisi Özer Hurmacı diğeri Mehmet Yıldız. Her kendine gelen topta kaleye gitmeyi düşünen Güiza yerine veya yanına Mehmet Yıldız oynadığında takımın hücum performansı 2 kat artacaktır. Güçlü fiziğiyle topu saklayabilen bir adam lazım. Topu alacak, saklayacak ve servis yapacak. İşte o zaman Güiza da gol atacak, takım halinde performans da yükselecek. Tek veya çift forvet farketmez, Mehmet Yıldız Fenerbahçe'de fark yaratır.

0 Yorum...: