22 Şubat 2009

Taner Gülleri | Galatasaray 2-5 Kocaelispor


1,5 ay önce transfer döneminde bir anket açmıştım. Sonuçları hala kenarda durmakta. En az oyu alan iki oyuncudan biri Taner Gülleri bugün Galatasaray'a kendi sahasında 4 gol yazdı ve yerle bir etti. Ankette 84 oyun sadece 6'sını almıştı. Ben dahil 78 kişi ciddi bir haksızlık yapmışız galiba. Son vuruşlarının çok iyi olduğunun bilincindeydim ama İstanbul'da 4 gol birden atması büyük olay. Özellikle Baros'un atamadığı penaltı sonrasında takımın 4 kendisinin 3. golü büyük bir golcü hüneriydi. Topu sürerkenki süratini karşısındaki defansa göre ayarlayıp doğru anda hızlanıp köşeye bırakması buram buram kalite kokuyor.

Baros'un sahtekarlığı üzerine Bordeaux maçını yorumlayışımın ardından bu maçta da irpnik bir elle oynamaya imza attı Baros. Penaltıyı gole çevirebilse beraberliği sağlayacakken Galatasaray, dönen topu Taner Gülleri gol yaptı ve fark 2 oldu. Ardından farkı 1'e indirmek adına içeriye şişirilen topu yüne çaresizce Bordeaux maçındakine benzer bir şekilde iki eliyle önüne alışı manidardı. Tekrar ediyorum; Baros'u izlemeye devam...

Sivasspor 0 puan
Denizlispor 3 puan
Kayserispor 1 puan
Antalyaspor 0 puan
Kocaelispor 0 puan

Alınabilecek 15 puan, alınan 4 puan. Ciddi bir skandaldır bu. Fenerbahçe'den bile kötü bir durumda Galatasaray. Fenerbahçe'de de olduğu gibi bazı kellelerin alınması mutlaka gerek.


Galatasaray 2-5 Kocaelispor

15' Mehmet Topal 1-0
24' Taner Gülleri 1-1
35' Murat Hacıoğlu 1-2
63' Taner Gülleri 1-3
73' Casio Lincoln 2-3
88' Taner Gülleri 2-4
90' Taner Gülleri 2-5

0 Yorum...: