14 Şubat 2009

Fenerbahçe 7-0 Hacettepe | Fenerbahçe kızdı !!!


"Skor yanıltmasın" derdi şimdi olsaydı Erdoğan Şenay fötr şapkasıyla. Artık maç çıkışlarında atkılarına boğulmuş şekilde yaptığı yorumlarla göremiyorum kendisini. Türk futbolunun onun gibi negatif yazarlara ihtiyacı var!..

Geçen hafta İBB maçında da gözlemlemiştim ama bu maç daha belirgindi ki defans üçlüydü; R.Carlos - Lugano - Önder. Kanatlarda Ali ve Uğur, ortada Deniz - Emre - Alex - Deivid. İlerde ne olursa olsun değişmeyen tek forvetlilik ve Semih. Başarılı oldu bu kez, ama üçlü zordur. Her takım istikrarlı şekilde götüremez bunu.

Maç başlar başlamaz 2 oldu, sekiz olur dedik ama 7'de kaldık. 2. golden sonra "üç üç üç" diye bağıran taraftarlar geçen haftadaki kendini bilmezlere mesajını verirken Semih'in gollerinden sonra "Güiza Güiza" diye tutulan tempo da bir o kadar manidardı.

Alex Türkiye'deki inanılmaz istatistiklerine ciddi bir katkı yaptı bugün. Atılan 7 golün 5'inde direkt katkısı vardı. 3 gol ve 2 asistle maçı tammaladı. Carlos'un Semih'e attırdığı golün de ilk pasını yine o vermişti. Attığı kafa golü ağır çekimde atmış gibi izlendi tribünlerden. Süzüle süzüle 90'a gitti top.

Gollerden sonra yaşanılan sevinç görüntülerinde "Takımız!!!" mesajını ısrarla vurguladılar sevinç yumağı oluşturarak. Tabi uyanık Lugano dışında. Takım ilk golden sonra topluca yedek kulübesine giderken, Hacettepe oyuna başlayıp boş kaleye gol atmasın diye Lugano santra dairesinin içinde bekledi takım yerine dönene kadar.

Maç dışında değenilecek bir nokta da; UEFA Finali'nin oynanacağı zemin böyle olacaksa izlenecek futboldan tereddütlerim olacak. Zeminin değiştirilmesi diye bir şey mümkün olamaz bildiğim kadarıyla. Maça kadar nasıl bakım yapılacaksa yapılır umarım.


Fenerbahçe 7-0 Hacettepe

Gol - Asist

Alex - Semih
Alex - Deivid

Lugano - /

Semih - Alex

Deivid - Alex

Semih - R.Carlos

Alex - Gökhan Emreciksin



Maç koptuktan sonra ÜNİFEB keyiflenmişti...
İşte o anlardan bir video :) :






Taraftar 14 Şubat'ı da unutmadı ve bağırdı:
...mişim sevgililer gününü
Benim yerim Fener tribünü
Kalpli yastıklar
...tirboktan çiçekler
Gebersin bütün sevgililer
Gebersin bütün sevgililer

0 Yorum...: