8 Şubat 2009

Cüneyt Çakır #1

Maç: İstanbul B.B. 2-0 Fenerbahçe

Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu


Kritik kararlar:

5. Dakika: İstanbul B.B.'nin gol pasında pozisyon ofsayttı. Aleks Taşçıoğlu pozisyonu oynattı ve golle sonuçlandı.

32. Dakika: Gökhan Gönül sağ kanattan Erman'la giridiği ikili mücadeleyle birlikte atak yaparken rakibi yerde kaldı. Faul olmamasına karşın yardımcı Serkan Ok bayrağını kaldırarak faulü belirledi. Bunun üzerine sinirlenen Gökhan Gönül tepkisinden dolayı sarı kart gördü.

44. Dakika: Alex'in arapasına hareketlenen Güiza'yı çekerek dengesini bozan Mahmut, avantajın kaybolması nedeniyle faul kararı verilen pozisyonda 2. sarı kartı görerek oyundna atıldı. Karar doğruydu.

60. Dakika: Uğur2un kullandığı köşe vuruşunda Deivid kafayı vurdu, top yakın mesafeden İ.B.B.'li oyuncunun açık koluna çarpıp Kazım'ın önüne düştü. Kazım'ın vuruşu auta gitti. Penaltı verilebilirdi ama bariz değildi.

66. Dakika: Kazım ceza sahasında kafa vuruşu için zıpladığı sırada itildi ve düştü. Hakem net penaltıyı çalmadı.

90. Dakika: Gökhan Gönül'ün Tjikuzu'ya sert girdi. Ardından çıkan olaylarda Deivid tahrik ettiği için sarı kart görmeliydi, görmedi. Tjikuzu'nun sarı görmesi gerekirken direkt kırmızı kart gördü. Gökhan Gönül 2. sarı kart ile kırmızı kartı gördü, bu karar doğruydu.

2 Yorum...:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

cüneyt çakır bunu hep yapıyor.En son boş bi maçımıza verdiler ortamı hazırlamak için şimdi de fişimizi çektiler.gs yönetimi kayseri maçından sonra gs türkiyedir diye bi bildiri yayınladı ortalıgı ayağa kaldırdı ki o maçta kayserinin 2 penaltısı verilmemisti.bizim yönetim ise sessiz kalıyor.hakkımızı aramıyacaksanız ne işiniz var o koltukta.

AriFener dedi ki...

Sadri Şener de ağlamıştı, sıra Adnan'a geldi...

Bizim maçlarda neler oluyor neler, bizde çıt çıkmıyor. Ama ne olursa olsun doğrusu da bu. Konuşarak avantaj elde etmeye çalışarak GS ve TS gibi düşmemeliyiz. Kötü futbolumuzu görmezden gelip, olayı hakemlere yıkmamalıyız...