6 Haziran 2009

Büyük Kaptan MRSIC | EP 67-70 FB


2. maçı kaybetmek üzerine kurmuşken ben kafamda final serisini, 39 yaşındaki büyük kaptan Damir Mrsic çıktı ve unutulmaz üçlüğüyle her şeyi başkalaştırdı. Efes tam kötü talihini bozmaya bu kadar yaklaşmışken yine o sihirli üçlüğü gönderdi Efes potasına.

Bu maçla birlikte Efes karşısında ligde son 13 maçın 12'sini kazanmış olduk. Solomon geldiğindne beri yenilgi yüzü de görmedik. Sezon boyunca sadece 2 mağlubiyet alan Efes'i Abdi İpekçi'deki 2 maçla birlikte 4-0 ile süpürmek inanılmaz bir mesaj olacak. Bu sene şampiyon olmak için yapabilecekleri tüm hamleleri yapan Efes, bu seneden sonra kulübü kapatsın, gitsin artık.

19 top kaybına rağmen Fenerbahçe hala kazanabiliyorsa bu seri evdeki maçlarla 4-0 olur, kupa da perşembe günü kalkar. Salı günkü maça ilk galibiyette, perşembe günkü maça da bu galibiyetle birlikte kupa için biletlerimi aldım.

Bu maçta "5 milyon verelim, 'Fener' diye bağırın" tezahüratı hoştu. Maç sonrası yaşanan sevinç ise paha biçilemezdi. Nejat Sayman'ın son dakikada Kazun'un topu oyuna sokarken yaptığı hata sonrası "Ne yaptı lan!!" demesi de güldürdü.

Teşekkürler Damir, Abdi İpekçi'de görüşmek üzere...

Mrsic'in maçı getiren son dakika üçlüğünün videosu



Efes Pilsen 67-70 Fenerbahçe Ülker

2 Yorum...:

Lord Ricko Joel dedi ki...

abdi ipekçi' de görüşmek üzere cidden. orada olacağız. i love you damir

FENERLİG dedi ki...

ne maçtı ama yaaaa. Efes'e çok koymuştur maçı böyle kaybetmek :) A.ipekçide olacağız. orada kaya'ya bir çift sözüm olacak