8 Haziran 2009

Ahmet Çakar vs Yıldırım Demirören



Dün akşam Telegol'de gerçekleşen Mehmet Topuz Panayırı'nda en kayda değer olay Demirören ile Ahmet Çakar'ın tartışması oldu. Olayla ilgili katılmadık insanın kalmadığı programda Önce Mehmet Topuz, Süleyman Hurma, Topuz'un menaceri, Yıldırım Demirören ve Kayserispor başkanı Mamur katıldıktan sonra, Aziz Yıldırım da beklemediğim şekilde telefonla programa katıldı. Aziz Yıldırım'ın tüm anlattıkları büyük saygı içerisinde dinlendi. Daha sonra Yıldırım Demirören tekrar bağlandı. Bu kez "Ahmet Çakar'a teessüf ediyorum" demesi Çakar'ı sinirlendirdi. "Yıldırım Demirören bana teessüf edecekmiş, haftaya o zaman PAF takımıyla çıkar." cümlesiyle zirve yaptı :)

Ardından tekrar "Ben de haftaya PAF takımıyla çıkarım sahaya" demesi üzerine Demirören terbiyesizleşerek "Sen küçük Ahmet'le çık sahaya terbiyesiz herif!" dedi.

Kim terbiyesiz acaba?..

Aziz Yıldırım'ın bağlandığı sıralarda tüm yorumcular neredeyse önünü iliklerken, Demirören'e laf sokma yarışması yaşandı adeta. Bu olayla birlikte Ahmet Çakar'a sevgim daha da artmış oldu :)


Videoyu indirmek için: Rapidshare

3 Yorum...:

bülent dedi ki...

Bir başkan bu kadar küçülebiliyorsa ben artık başka birşey demiyorum.

hasta bjk li dedi ki...

utan ahmet çakar
aziz yıldırım ve fb yalakalığı ve yavsaklığı ortalığı sarmışken bu adam da başkanımız üstünden prim yapmaya kalkıyor

su ana kadar şike çalınan şampiyonluklarımıza şerefli iki,ncilik diyen yönetimlerden sonra bjk nin hakkını sonuna kadar aryan bir başkan tabi zoruna gidiyor zorunuza giden boşlugunuza gitsin ahmet çakar gibilere

dreamweaver dedi ki...

hiçbir kulüp başkanı yalan söylemez nasıl argümandır. allah sana akıl fikir versin demirören. ufak ahmet diyecek kadar düştün demek, ufak ahmetle niye ilgileniyosun sen yaa :)