23 Ağustos 2009

Musa Çözen'in ciddi IQ problemi kanıtlandı !!!


Bugünkü Galatasaray - Kayserispor maçı sırasında artık LigTV yayın yönetmeni Musa Çözen'in IQ problemi belgelendi. Bu adamın bu yönetiminin kasti olarak yaptığı seçeneği ortadan kalkıyor Beşiktaşlı olduğunu bilmemden ötürü. Geriye tek seçenek kalıyor; IQ problemi. Olay şöyle gelişiyor; ikili mücadele sonrası top aut çizgisinden en son Galatasaraylı futbolcuya çarparak dışarı çıkıyor. Ama hakemimiz korneri veriyor yanlış bir kararla. Korner atışı kullanılmadan evvel 2-3 futbolcu tatlı sert itirazlarda bulunuyorlar. Korner atışı kullanılıyor ve LigTV'nin yazışıyla "Azize" Makukula gerçek ismiyle Ariza Makukula kendi kalesine golü atıyor. Ardından 5-6 futbolcusuyla Kayserispor yoğun itirazlarda bulunuyor hakeme karşı. Biz ise yayında sayısız defa golün tekrarını izliyoruz, sayısız defa Makukulaya zum yapılmasına şahit oluyoruz ama her ne hikmetse tartışmalı korner pozisyonunu bir kere bile izleyemiyoruz.

Şimdi bu kadar futbolcunun neden, neye itiraz ettiğini kendi kendine sorgulamayacak kadar yayıncılıktan bir haber, bunu düşünemeyecek kadar zeka yoksunu olabilir mi Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun yönetmeni?!! Bir adamın adını feminenleştirerek Azize yapması bir skandal, maçın en kritik pozisyonunun tekrarının yapılmaması bir başka skandal. Artık yeter!!!

1 Yorum...:

Sekhranikos dedi ki...

Yetmez efenim. Bu ülkede hiç bir işin başarı kriteri olmadığından yetmez. yetmeyecek. Böylede devam edecek ilelebet. Öyle hissetmeye başladım. Ehiller iş yapmayacak hiç bir zaman.