26 Mayıs 2009

El Amin değil Takım Kazanır !!! TT 81-86 FB


Tuhaf bir 5 ile başlayıp ilk periyodun yarısını geride götürdükten sonra farkı yaratan oyuncuların oyuna girmesiyle maçın sonuna kadar hakimiyet Fenerbahçe'de kaldı. Özellikle Oğuz Savaş 2. periyotta NBA seviyesinde bir basketbol ortaya koydu. Yapmadığı iş kalmadı. Blok koydu, kaırmadan basket soktu, asist yaptı, ribaunt topladı.

Pota altı olarak ligin en iyisi tartışmasız Fenerbahçe Ülker. Tutku'nun bir pozisyonda Ömer Aşık'tan korkup turnikeye gidememesi birçok şeyin ispatıydı.

Maç boyunca özellikle Green ve Mrsic'in isabetli 3'lük sokmaları kırılma noktalarının hep Fenerbahçe lehine sonuçlanmasını sağladı. Green, Solomon gelince kendine gelmiş biraz. %80 3'lük yüzdesiyle büyük katkı yaptı. Bunun yanında El Amin'in ivmesini aldığı dönemdeki savunması da cabası oldu.

Çok nadir maçta bir oyuncu çıkıp uzun süre takımı sırtlayıp galibiyete götürür. Bu olmaz, olması gereken bu tip oyuncuların maçın sonundaki kritik toplarda sorumluluk alarak maçı kazandırması. El Amin imkansızı istedi, bir yere kadar da getirdi ama olmadı tabi. İlk yarıyı 5 sayıyla kapatıp maçı 30 sayıyla bitirmesi Türk Telekom'a galibiyeti getiremedi.

Serinin geleceği 3-0 gibi gözüküyor. Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker finali güzel olacak...


Muhtemel Manşetler:

Fenerbahçe Suratına Kapattı
Fenerbahe Faturayı Ödedi
Fenerbahçe Meşgule Verdi

Aradığınız Telekom'a Ulaşılamıyor



0 Yorum...: